Snelheid

Kalender snelheid 2023 met klassen per wedstrijd is gekend

Wil je weten welke klassen op het programma van de wedstrijden snelheid in 2023 zijn voorzien? Raadpleeg dan de kalender snelheid 2023. Na intens overleg met zowel Belgische, Nederlandse als Duitse organisatoren kunnen we onze vergunninghouders snelheid een wel erg mooi en gevarieerd wedstrijdprogramma aanbieden op de mooiste circuits van Europa!

Het seizoen start traditioneel in Croix-en-Ternois met de opening van het Belgisch kampioenschap én de BeNeLux Trophy Supersport, Superbike en Supersport 300. Het Noord-Franse circuit zal ook het decor zijn voor de eerste manche van het Belgisch kampioenschap Supersport en Superbike Youngtimer (motorfietsen gebouwd tussen 1985 en 2001), Supertwin en Stocktwin 650 en tenslotte het BK zijspannen 600/1000 (ook tellende voor de Northern Sidecar cup). Het programma in Croix wordt verder aangevuld met de Yamaha R3 & R7 cup, de Freetech 50cc en de IHRO (classics).

Daarna volgen er wedstrijden in Hengelo, Assen, Mettet, Nurburgring, Chimay, Colmarberg en gaan we voor de finale van het Belgisch kampioenschap én de BeNeLux Trophy opnieuw naar Croix-en-Ternois waar KV Ostend MS haar tweede wedstrijd organiseert op 23 en 24 september.

In Francorchamps vindt op 27 augustus de 6 Uren moto van Spa plaats. Als je ook aan deze wedstrijd wil deelnemen, onderschrijf dan samen met je gewone vergunning ook de endurance vergunning!

Al onze vergunninghouders kunnen bovendien ook deelnemen aan de wedstrijden van het Vlaams kampioenschap op circuit Zolder.

Inschrijven voor de Belgian Supertwin, Stocktwin 650 én Supersport 300

Omdat tijdens de meeste wedstrijden de Supertwin, Stocktwin 650 en Supersport 300 klassen zullen samenrijden, werd er met de promotor (Belgian Twin Trophy) afgesproken dat de rijders van deze klassen zich voor alle wedstrijden via www.belgiantwintrophy.be(link is external) dienen in te schrijven. Eerst maak je een profiel aan en daarna kan je je inschrijven. Voor vragen kan je ook per mail terecht op info@belgiantwintrophy.be

Voor de andere klassen schrijf je zoals steeds in bij de organisatoren. De formulieren zullen ook op de BMB website worden gepubliceerd vanaf we alle info hebben ontvangen.

Geef een reactie

Partners

Back to top button