Trial

Vraag je vergunning trial 2023 aan en lees alles over het nieuwe seizoen

Ook de trial rijders kunnen vanaf nu hun vergunningsaanvraag 2023 in orde brengen. Het trial seizoen 2023 heeft een aantal nieuwigheden in petto! Zo komt er een nieuwe categorie voor onze allerjongsten. Vanaf 7 jaar zal je zoon of dochter zijn/haar eerste stappen kunnen zetten in de mooie trialsport. 

Er worden 2 nieuwe jeugdklassen voorzien, een Youth A en Youth B klasse. De Youth A is voor motorfietsen met kleine wielen (16-20 duim), de Youth B  voor motorfietsen met iets grotere wielen (17-24 duim). Zoals alle trial klassen kan je ofwel met een elektrische machine ofwel met een machine met verbrandingsmotor deelnemen. De rijders volgen de blauwe afbakening.

Inschrijvingen voor de wedstrijden

Vanaf 2023 zal er voor de trial wedstrijden vooraf kunnen worden ingeschreven via onze partner RIS-timing.be. Voorwaarde is wel dat je in orde bent met je jaarvergunning of je vergunning 1 manifestatie aangevraagd via My FMB-BMB(link is external). Je zal immers met dezelfde login als deze van My FMB-BMB kunnen aanmelden zodat je enkel nog je inschrijving dient te bevestigen en elektronisch te betalen. Dit kan nu tot en met vrijdagmiddag voor de wedstrijd. Meer info volgt nog vanaf de opening van de inschrijvingen.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijden zal vanaf 2023, 35 EUR bedragen voor de piloot en 5 EUR voor de assistent. Ter plaatse inschrijven kan nog maar kost je dan 50 EUR i.p.v. 35 EUR

Geef een reactie

Partners

Back to top button