Trial

Impact maatregelen Covid-19 op de BMB sportkalender 2021

De Covid-19 maatregelen van toepassing voor de maand april laten de organisatie van sportwedstrijden nog niet toe. In samenspraak met de organisatoren wordt getracht om de in april geplande wedstrijden in de mate van het mogelijke te verplaatsen naar een latere datum. De trial wedstrijd voorzien in Chaumont-Gistoux kreeg reeds een nieuwe datum en zal nu plaatsvinden op 30 mei. Voor de trial wedstrijd in Bilstain (11/4) en de supermoto wedstrijd op de karting van Spa-Francorchamps (24-25/04) wordt nog getracht een andere organisatiedatum te vinden.

Spijtig genoeg is Dinant MC genoodzaakt de enduro van Mettet op 11 april definitief af te gelasten. De bekomen milieuvergunning is enkel geldig voor deze dag zodat er geen alternatieve data mogelijk zijn. De motorcross wedstrijd in Lummen op 4 en 5 april werd reeds eerder afgelast.

We weten dat iedereen het beu is maar enkel als we nu nog even doorzetten en de maatregelen volhouden kunnen we uitzicht krijgen op de start van een alsnog schitterend motorsport seizoen!

Raadpleeg de sportkalender 2021

Check Also
Close

Partners

Back to top button