Belgian Endurance-cross (BEX)

BEX de Warnant: info en inschrijvingen

Op 27 en 28 juli wordt de volgende manche van het Belgian Endurance-cross kampioenschap verreden in Warnant (Anhée). 's Zaterdags staan er een trainingssessie van 45 min. en 3 races van 40 minuten voor BEX kids duo teams op het programma. De BEX kids is een klasse voor jongeren van 10 tot 15 jaar oud. Rijders van 8 tot 10 jaar nemen deel met een motorfiets van 65cc tot 85cc. Ze betalen slechts 50 EUR inschrijvingsgeld (per team). Nog op zaterdag voorziet AMC Sambreville 3 races Mobcross voor solo rijders met een machine van 50cc tot 75cc.

Op zondag is er dan de Endurance de Warnant, een endurance wedstrijd over 5 uren voorbehouden voor duo teams. De spectaculaire Le Mans start wordt gegeven om 12u45.

Nieuw vanaf de BEX wedstrijd in Warnant is de mogelijkheid om beide rijders in te schrijven als een team. Hierdoor zal het mogelijk zijn om een identiek koersnummer toegekend te krijgen voor een gans seizoen. Bovendien zal er bij wijze van test de mogelijkheid worden voorzien om het team op te nemen in een apart team klassement. De nodige info zal opgevraagd worden via het elektronisch inschrijvingsformulier.

De inschrijvingen voor de BEX Kids en BEX1/BEX2 verlopen via de BMB website en worden afgesloten op 24 juli. Enkel indien er nog voldoende plaats is zal het nog mogelijk zijn na deze datum in te schrijven mits betaling van een toeslag van 20 EUR. De inschrijvingen voor de Mobcross klasse gebeurt via de website van de organisatie. Klik hier.

We herinneren eraan dat rijders die geen jaarvergunning bezitten, een vergunning 1 manifestatie vooraf kunnen regelen via de toepassing My FMB-BMB. Klik hier voor alle info.

Info en BEX inschrijvingen: https://fmb-bmb.be/nl/event/endurance-de-warnant-2

Partners

Back to top button