Belgian Endurance-cross (BEX)

Schijf je in voor de Endurance du Doudou in Bergen

Op zaterdag 27 april organiseert RAMC Mons de eerste wedstrijd van het Belgisch Kampioenschap Belgian Endurance-cross (BEX), een Endurance van 5 uren (Duo) en 3 uren (solo) voor de klassen BEX1, BEX2 en Vintage op het prachtige circuit van le bois Brûlé over een lengte van ongeveer 3500 m.

Ook dit jaar verlopen de inschrijvingen via onze tijdopname partner RIS-timing. Nieuw is dat rijders in het bezit van een BMB jaarvergunning in een andere discipline (Motorcross, Enduro, Supermoto of Snelheid) vooraf hun inschrijving kunnen regelen zonder een vergunning 1 manifestatie te moeten onderschrijven.

Deze rijders schrijven zich in a.h.v. het formulier 3 (eerst een account aanmaken en dan inschrijven) en zullen ter plaatse 15 EUR moeten betalen voor hun vergunning 1 manifestatie BEX. Opgelet, ze kunnen geen punten scoren voor het Belgisch kampioenschap BEX, hiervoor heb je een BEX jaarvergunning nodig.   Voor wat betreft motorcross gaat het om volgende vergunningen: BMB Europe Open, AMPL, FPCNA en VMCF).

De BEX jaarvergunninghouders schrijven zich in via het formulier 1 nadat ze hun vergunning hebben ontvangen (of bevestigingsmail). Als je een vergunning 1 manifestatie BEX hebt onderschreven, gebruik je het formulier nr. 2. Vergeet ook niet je teamgenoot in te schrijven (duo teams)!

Raadpleeg hierna:

Partners

Back to top button