Snelheid

KTM RC Cup organiseert opstapdag Benelux in Zolder

Twee jaar geleden lanceerde KTM de RC 390 Cup en deze is inmiddels hard op weg een wereldwijd succes te worden. Vorig jaar maakte de Cup in Duitsland haar debuut als ADAC Junior Cup, dit jaar hebben o.a. Nederland, Engeland, Italië, de Verenigde Staten, Zuid Afrika en Zuid-Korea de RC Cup omarmt. Op maandag 14 september a.s. organiseert KTM in samenwerking met de organisatie van de KTM RC Cup een opstapdag op het circuit van Zolder in België. Alle rijders uit België, Nederland en Luxemburg zijn welkom op de opstapdag. Maak kennis met de KTM RC Cup racer en de 690 DUKE BATTLE racer.

Tijdens de opstapdag heb je de kans om een testrit(race) te rijden op de cup versies van de KTM RC 390 en de KTM 690 DUKE R. Daarnaast krijg je een introductie van de KTM Race organisatie, presentatie van de twee cups en de doelstellingen voor het raceseizoen 2016.

De 690 Duke R is met zijn robuuste vermogen een mooie upgrade van de RC390. De RC Cup is de basis van het racen, een perfecte opstap. De 690 DUKE BATTLE gaat een stap verder. Het blijft een cup waarbij alle motorblokken aan elkaar gelijk zijn en het een betaalbare klasse binnen de motorsport is. De rijders mogen wel gebruik maken van slicks, regenbanden en bandenwarmers, daarnaast rijden ze met volledig instelbare vering. Deelname aan de 690 DUKE BATTLE is vanaf 16 jaar.

Inschrijven

Heb je interesse in de opstapdag? Mail dan je naam, leeftijd en telefoonnummer naar info@ktmcup.nl. Blijf op de hoogte over de opstapdag, de KTM RC Cup en de KTM 690 DUKE BATTLE via www.ktmrccup.nl

Tekst & foto’s KTM sportmotorcycle Netherlands

Partners

Back to top button