Snelheid

Grégory Fastre vertrekt naar zijn laatste Bol d’Or

Dit weekend (26 en 27 april) zal Grégory Fastré voor de 8ste keer deelnemen aan de 24H Bol d'Or. Deze mythische wedstrijd wordt sinds 2000 verreden in Nièvre en Gréory was er sinds 2004 telkens bij. Hij behaalde 4 keer het podium waarvan 1 overwinning in de Stocksport. Vanaf 2015 zal de meest bekende endurance wedstrijd opnieuw plaatsvinden op het circuit die deze wedstrijd tot een legende maakte, de Paul Ricard.

Wellicht toevallig maar sommigen zien er ook een goed voorteken in, het is net op dit zelfde circuit van Le Castellet dat Grégory samen met Richard Hubin, aan het stuur van een Suzuki Morena, de schitterende overwinning behaalde tijdens de eerste manche van de European Classic Series eerder dit jaar.

Grégory heeft slechts 1 primair doel en dat is het wereldkampioenschap Endurance. Na twee titels in de Stocksport in 2012 en 2013 mikt Grégory dit jaar nog een stapje hoger door deel te nemen in de koninginnenklasse, de EWC.

Om deze uitdaging aan te gaan rijdt Greg opnieuw met het Team Motors Events April Moto samen met zijn ploegmaten, de Zwitser Michael Savary en de Ier Jimmy Storrar op een Suzuki GSXR met Dunlop banden.

Volg zijn prestaties op : http://www.facebook.com/FastGregPage

 

Partners

Back to top button