Motorcross

Indrukwekkend deelnemersveld in Wuustwezel!

Op zondag 27 april 2014 organiseert de Auto Moto Club Wuustwezel vzw haar 44e Internationale Motorcross van de Molenbergen in Wuustwezel. Deze 44e editie had eigenlijk vorig jaar moeten plaats vinden maar toen oordeelde zo’n tien centimeter sneeuw er anders over met een afgelasting op zondagmorgen tot gevolg. Ondanks deze morele en financiële klap bleef A.M.C. Wuustwezel niet bij de pakken neerzitten en verzette de 44e editie dan maar naar 2014.

De club verzamelde wederom een indrukwekkend deelnemersveld:
INTERS MX1/MX3: Kevin Strijbos, Max Nagl, Joël Roelants, Xavier Boog, Davide Guarneri, Tanel Leok, Petar Petrov, Jens Getteman, Marc de Reuver, Marvin Van Daele, Kristof Salaets, Jurgen Van Nooten, Damon Graulus, Kevin Fors

INTERS MX2: Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Romain Febvre, Aleksander Tonkov, Valentin Guillod, Harri Kullas

De Inters MX1/MX3 en Inters MX2 rijden dit jaar apart, ieder twee reeksen.

Nieuw dit jaar is de “Motorgazet Superpole”. Voor de start van de reeksen probeert de top tien van de tijdstraining er één snelle ronde uit te persen op de Molenbergen. Zij gaan hiervoor één voor één van start, de ideale manier om de rijders al te leren kennen aan hun startnummer en kledij. Wie de snelste ronde aflegt, wint de Superpole en de bijhorende premie.

Naast deze Inters een vol programma met de Jeugd, Juniors, Seniors en Nationalen, dat al van start gaat om 10u10. De Inters rijden hun eerste reeks om 13.30u en sluiten het programma af rond de klok van 17u30. Vermelden we nog dat de parking gratis is, net als het programma en dat kinderen tot 14 jaar onder begeleiding van een volwassene gratis toegang krijgen. De algemene inkom bedraagt slechts 20 Euro, ongezien voor zo’n programma. GPS-gebruikers: Kalmthoutsesteenweg 193 voor de parking.

Piloten opgelet, het rennerspark en secretariaat zijn op zaterdag pas geopend om 16u. Deelnemen met een dagvergunning is niet mogelijk.

Laatste info: www.amcwuustwezel.be

Partners

Back to top button