Snelheid

Motorsport Vlaanderen lanceert E-Moto For Kids

Het succes van MX For Kids smaakte naar meer. Misschien heeft je jonge motorsporter wel zin in iets anders dan motorcrossen? Wel, Motorsport Vlaanderen start ook met E-Moto For Kids voor kinderen tussen 6 en 12 die door de wegracemicrobe zijn gebeten. Dit project wordt ook financieel ondersteund door de FIM via een projectsubsidie bekomen door de BMB.

Net als bij de MX, introduceert ook dit platform kinderen op een veilige en leuke manier in de wereld van de motorsport. Met een focus op educatie, training en plezier, biedt het een unieke kans voor kinderen om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun passie voor motorsport te ontdekken.

Het programma is ontworpen om elke rijder te inspireren en te motiveren. Doe mee en ervaar de opwinding van “E-Moto for Kids” en bouw mee aan een duurzame toekomst voor de sport!

Met behulp van onze omgebouwde DM GP 1 elektrische motoren, bieden E-Moto For Kids een unieke kans om de opwinding van motorrijden te ervaren op kartcircuits in Vlaanderen. De lessen, geleid door ervaren trainers, beloven een leerzame en leuke ervaring voor jonge rijders. Voor slechts 99 euro per keer biedt het platform een all-inclusive pakket, inclusief verzekering, toegang, instructeurs, en huur van materiaal.

Inschrijven

De kalender met trainingen komt binnenkort online, maar je kan jezelf nu alvast registreren. Dat kan via de nieuwe website https://e-motoforkids.be/

Heb je nog vragen? Bekijk dan zeker ook even de veelgestelde vragen over E-Moto For Kids. En om in de sfeer te komen, check zeker onderstaande filmpje van onze recente testdag!

Partners

Back to top button