Trial

Groen licht voor 32ste editie Trial Kleigroeve

Het was nog eventjes afwachten, maar nu kwam het goede nieuws… de toelating van de terreineigenaar om in 2024 terug in te richten is er. KAMC Eendracht Torhout zal dus op zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2024 voor de 32ste keer het trialweekend van de Kleigroeve te Pittem-Egem inrichten.

Het wordt naar alle waarschijnlijkheid het laatste groot event van de club op dit unieke terrein van de voormalige steenbakkerij Ampe. Hou dit weekend dus zeker vrij! Op vrijdagavond 16 augustus zal het weekend ingezet worden met een luxe, reuze BBQ in de grote tent op het terrein en wordt de camping geopend.

De wedstrijd op zaterdag 17 augustus zal normaal gezien in aanmerking voor de kampioenschappen van West-Vlaanderen en Vlaanderen, dit in samenwerking met Motorsport Vlaanderen.

Op zondag 18 augustus zal er een manche meetellend voor het Belgisch kampioenschap trial worden ingericht. Eén zaak staat voor de club centraal, de deelnemers – van welk niveau ook – een super trial weekend bezorgen! Idem voor de aanwezige toeschouwers.

Op beide wedstrijddagen zullen er dus zones voorzien zijn voor gelijk welk niveau, van uiterst eenvoudig tot best wel heel moeilijk voor de inters… zodat het opgekomen publiek & de talloze supporters ook van dit trialweekend ten volle kunnen meegenieten.

Meer info over de diverse klassen en zeker over de nieuwe “fun” klasse op zondag tijdens de BK wedstrijd volgt. De 2024 editie wordt normaal gezien de “Final Edition” van “Vlaanderens Mooiste”,  voor wie er dus nog een laatste keer wil bij zijn, wordt het dus nu of nooit!

Voor alle inlichtingen kan je terecht bij de voorzitter van KAMC Eendracht Torhout, Philippe Damiens op het nr 0475/81.98.71.

Tekst / foto: Philippe Damiens – Voorzitter KAMC Eendracht Torhout

Partners

Back to top button