Algemeen

Sportkampioenen gehuldigd in Waver

Afgelopen zaterdag overhandigden Eerste Ondervoorzitter, Didier Frérot, Sportvoorzitter, Christian Dejasse en de coördinatoren van elke discipline de beker, de gouden medaille en het diploma aan de Belgische kampioenen, de beste rijders, de FIM/FIM Europe medaillewinnaars en laureaten van de nationale ploegen 2023.

RMU Wavrien verwelkomde alle kampioenen en hun familie om 15 uur voor een hapje en een drankje. De zaal liep helemaal vol voor de prijsuitreiking die plaatsvond in een gezellige en gemoedelijke sfeer.

De plechtigheid werd beëindigd met de uitreiking van de Beloftevolle jongere trofee die werd toegekend aan het supermoto talent, Tom Rolin en de Gouden Stuur trofee die voor de tweede keer werd behaald door Wereldkampioen motorcross zijspannen Marvin Vanluchene.

Ook heel wat buitenlandse rijders kwamen hun Belgische trofee afhalen. Zo was BeNeLux Superbike kampioen Ricardo Brink van de partij.

Ook aanwezig was onze fotograaf van dienst Jan Vermeer die voor een reeks mooie foto’s zorgde.

Dank aan de presentatoren, Yves Utens en Heikki Declercq, die de plechtigheid in goede banen leidden en de ganse ploeg van RMU Wavrien voor de schitterende organisatie.

Partners

Back to top button