Snelheid

8 Hours Spa Motos 2024: ticketverkoop start op 30 november om 10.00 uur, met gratis toegang tot de startgrid voor de eerste 300 tickets!

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni vindt de tweede manche van het FIM Wereldkampioenschap Endurance plaats op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps. De organisatie is opnieuw in handen van de professionele Franse organisatie, PHA Claude Michy.

Op vrijdag zijn er de vrije en kwalificatie oefeningen en op zaterdag wordt de ‘Le Mans’ start gegeven om 13 uur met finish 8 uren later om 21 uur.  Zaterdagochtend is er ook nog de Yamaha Europe 2 hours Endurance als nevenprogramma.

De organisatie voorziet ook een fan zone met tal van randanimaties zoals freestyle, stuntshows, concert en special guests.

Een ticket kost 49 EUR en geeft je 2 dagen toegang tot alle tribunes, de fan zone, concert, paddock en deelname aan de pit walk. Voor 20 EUR extra kan je ook toegang krijgen tot de startgrid vlak voor de start.

Op donderdag 30 november om 10 uur opent de ticketing en de eerste 300 verkochte tickets krijgen gratis toegang tot de startgrid!

Partners

Back to top button