Trial

Trial nieuws: WK Comblain-au-Pont in 2024, domein Bilstain 50 jaar!

De toppers uit het wereldkampioenschap trial zullen volgend jaar opnieuw bewonderd kunnen worden in ons land. Het dorp, Comblain-au-Pont, gelegen midden in de Ardennen zal op 13 en 14 juli 2024 het prachtige decor vormen voor de voorlaatste manche van het Wereldkampioenschap trial.

Ben je een motorsport liefhebber? Dan moet je zeker deze datum in je agenda 2024 noteren. De wedstrijden gaan door op zondag 14 juli, op zaterdag worden de zones verkend. Er zullen ongetwijfeld ook een aantal landgenoten aan de start staan die rekenen op de steun van het Belgische publiek.

De WK trial kalender 2024 bestaat uit 7 wedstrijden en de Trial der Naties zal plaatsvinden op 13 en 14 september in Spanje (Pobladura de las Regueras). Klik hier voor de volledige kalender 2024.

50ste verjaardag domein van Bilstain

Dit jaar vieren we de 50ste verjaardag van de trial/enduro/supermoto site in Bilstain. Op 29, 30 september en 1 oktober 2023 zal er worden teruggeblikt op de afgelopen 50 jaar met een eerbetoon aan de oprichters, vrijwilligers, enthousiastelingen en coureurs die van deze locatie een belangrijke locatie hebben gemaakt in de wereld van de motorsport in Europa.

Klik op onderstaande afbeelding voor alle info:

Partners

Back to top button