Snelheid

6 Uren Moto Spa-Francorchamps 2023, maak je droom waar en regel je plaats op de startgrid

Terwijl het FIM Endurance World Championship een spectaculaire terugkeer van de professionele teams naar het Circuit de Spa-Francorchamps mogelijk heeft gemaakt, wil organisator Jumpy/DG Sport haar 6 uren endurance wedstrijd in de eerste plaats voorbehouden aan de amateurs. En de editie van 27 augustus 2023 zal deze trend niet keren…

Natuurlijk zijn er rijders die bekender zijn dan anderen, en die alom gekend zijn in de internationale wegrace. En er zijn ook teams met meer middelen dan anderen en die de wedstrijd aangrijpen om kilometers te maken op “het mooiste circuit ter wereld”. Maar in de ogen van de organisator Jumpy/DG Sport is en moet de 6 Uren Moto een toegankelijke race blijven die amateurs in staat stelt zich te amuseren in een prestigieus kader.

Deze toegankelijkheid wordt perfect geïllustreerd door het gemak waarmee licenties kunnen worden verkregen, terwijl de voorbereiding van de motoren eenvoudig blijft. Deze voorwaarden zijn essentieel voor het succes van dit zomerse evenement, dat dit jaar gepland is op zondag 27 augustus.

Ga naar de officiële website www.6heuresmoto.com voor alle informatie, maar ook om uw droom waar te maken en uw aanwezigheid aan de start te bevestigen.

Partners

Back to top button