Trial

Vraag je vergunning trial 2022 aan via My FMB-BMB!

De vergunningsaanvragen trial 2022 zijn verkrijgbaar via My FMB-BMB. Slechts een paar kleine wijzigingen in 2022 die je kan terugvinden in de 'info seizoen trial 2022'. De categorie Debutanten verandert van naam en wordt de categorie Recreanten. Laattijdig je inschrijving regelen of inschrijven ter plaatse wordt duurder, maar voor de piloten die zich tijdig via de BMB website aanmelden (inschrijving en betaling tegen donderdagnacht) is er geen prijsverhoging. 

Hoe vraag je je vergunning aan?

Je vergunning aanvragen verloopt volledig digitaal via de My FMB-BMB PC toepassing. Als je al een vergunning gehad hebt in de voorgaande jaren (vanaf 2018), kan je direct inloggen en in een paar klikken je vergunning aanvragen en elektronisch betalen. Je login vergeten? Klik dan op inloggen en ‘inlog gegevens vergeten’ om ze naar jouw e-mail adres toegestuurd te krijgen.

Een nieuwe vergunninghouder? Schrijf je dan eerst in als nieuwe vergunninghouder en log daarna in om je vergunning aan te vragen.

We zijn momenteel in de laatste testfase om een tabletversie voor IOS (Apple) en Android te lanceren en zullen via de BMB website communiceren vanaf deze klaar is. Op dit moment dien je dus de My FMB-BMB toepassing nog op een windows PC/laptop te installeren (of via Apple mits aparte procedure).

Heb je problemen om je vergunning aan te vragen, stuur dan een mailtje naar info@motorsport.vlaanderen. Zij helpen je met veel plezier verder!

Raadpleeg hierna:

Partners

Back to top button