Snelheid

Vraag je vergunning snelheid 2022 aan via My FMB-BMB!

Wil je al gaan trainen vanaf januari en deelnemen aan de wedstrijden van het Belgisch kampioenschap snelheid 2022? Regel dan nu je vergunning snelheid 2022 via My FMB-BMB. Met de Europe Open vergunning snelheid ben je individueel verzekerd op training op alle erkende Europese circuits en kan je bovendien niet enkel aan de BMB wedstrijden maar ook aan alle wedstrijden ingeschreven op de FIM Europe Open kalender deelnemen.

Nieuwe vergunninghouder of de laatste 5 jaar geen vergunning snelheid meer gehad? Dan word je verwacht deel te nemen aan een theoretische vormingssessie in de BMB lokalen te Brussel. Noteer in dat geval alvast 19 maart of 2 april in jullie agenda. De praktische info krijg je later toegestuurd.

De belangrijkste wijzigingen voor het snelheidsseizoen 2022 is dat er geen onderscheid meer wordt gemaakt tussen de vergunning JUNIOR en INTER. Er zal voor de solo rijders dus slechts 1 categorie  zijn (***). Daarna kies je uiteraard de klasse in functie van je motorfiets. De kwalificatietijd (solo) zal 115 % i.p.v. 118 % bedragen (per kwalificatiegroep) en voor de zijspannen 118 % i.p.v. 120 %.

Hoe vraag je je vergunning aan?

Je vergunning aanvragen verloopt volledig digitaal via de My FMB-BMB PC toepassing. Als je al een vergunning gehad hebt in de voorgaande jaren (vanaf 2018), kan je direct inloggen en in een paar klikken je vergunning aanvragen en elektronisch betalen. Je login vergeten? Klik dan op inloggen en ‘inlog gegevens vergeten’ om ze naar jouw e-mail adres toegestuurd te krijgen.

Een nieuwe vergunninghouder? Schrijf je dan eerst in als nieuwe vergunninghouder en log daarna in om je vergunning aan te vragen.

We zijn momenteel in de laatste testfase om een tabletversie voor IOS (Apple) en Android te lanceren en zullen via de BMB website communiceren vanaf deze klaar is. Op dit moment dien je dus de My FMB-BMB toepassing nog op een windows PC/laptop te installeren (of via Apple mits aparte procedure).

Heb je problemen om je vergunning aan te vragen, stuur dan een mailtje naar info@motorsport.vlaanderen. Zij helpen je met veel plezier verder!

Raadpleeg hierna:

Partners

Back to top button