E-bike

NRJ E-bike challenge Mettet: het evenement voor elektrische mountainbikes

De 2e editie van de “NRJ E-Bike challenge” vindt plaats op zondag 14 november 2021 op het Jules Tacheny circuit in Mettet. Een grote dag voor elektrische of traditionele mountainbikes. Op zondagochtend is er gratis vrij rijden voor amateurs. De mogelijkheid om in je eigen tempo het veeleisende parcours van het Belgisch kampioenschap van de discipline te ontdekken, op het grind gedeelte rondom het Superbiker-circuit.

Ik schrijf me in om de route 's ochtends te testen: klik hier.

Wedstrijd

Zondagmiddag is het tijd voor competitie: de laatste manche van het Belgisch kampioenschap E-MTB.  Drie categorieën op het programma: – 25 km/u, + 25 km/u en Proto. Een uitgebreide verkenning van 3 ronden van 15 minuten + 1 ronde. De uitdaging ? Wees de snelste terwijl je je batterijduur beheert!

Inschrijvingen tot donderdag 11 november. Prijs 15 € / deelnemer – exclusief licentie – (inclusief 10 € terugbetaald ter plaatse en 5 € betaald aan het Belgisch Motorfonds)

Meer info en inschrijvingen: NRJ E-bike Mettet 14/11/2021

Op 9 oktober is er de eerstvolgende wedstrijd van de BMB E-bike challenge in Vitrival en op 23 oktober gaan we voor de tweede keer naar Oostende.

Raadpleeg de E-bike kalender 2021

Partners

Back to top button