Enduro

CEESL klaar voor opening BK enduro in Lierneux

Op 19 en 20 juni ging het WK enduro van start in Portugal en Jeremy Herinne behaalde in zijn eerste WK wedstrijd al direct de derde podiumplaats in Open 4S klasse. Antoine Magain kende geen schitterend Portugees weekend met een 8ste plaats in de EGP1 klasse op zaterdag. Op zondag ging het al wat beter met een 4de plaats in zijn klasse. Al onze WK vertegenwoordigers kan je in eigen land aan het werk zien op zondag 4 juli in Lierneux. De inschrijvingen lopen ondertussen vlot binnen. Ook heel wat buitenlandse rijders hebben zich al aangemeld. De organisatie dringt er bij alle enduro rijders op aan hun inschrijving snel in orde te brengen !

We herinneren aan een belangrijke nieuwigheid dit jaar voor wat betreft de inschrijvingsprocedure. De inschrijvingen verlopen dit jaar via RIS-timing (klik hier) maar inschrijven is slechts mogelijk wanneer je je BMB Europe Open jaarvergunning of je vergunning 1 manifestatie hebt ontvangen (of status uitgereikt en verzonden in je My FMB-BMB dossier). Jezelfde inloggevens als deze van de My FMB-BMB (Magelan) toepassing zijn geldig om toegang te hebben tot het inschrijvingsformulier. Buitenlandse rijders kunnen inschrijven maar dienen een account aan te maken. Zij moeten uiteraard een vergunning van hun federatie hebben geldig voor deze wedstrijd. Klik hier voor meer info over de inschrijvingsprocedure.

De Inters beginnen eraan vanaf 9u30 (adres:BRUX HOTUNERAIE) en rijden er een parkoers van iets meer dan 60 km en 2 speciale etappes.

Wedstrijdinfo: https://fmb-bmb.be/nl/enduro_event/enduro-de-lierneux-5# 

Foto (podium met Jeremy Herinne): Christian Dejasse

Partners

Back to top button