Motorcross

Motocross Junior days gaan van start op 11 april in Lommel, schrijf je nu in!

Ook dit jaar organiseert de Belgische Motorrijdersbond (BMB) in samenwerking met KTM en Husqvarna Belgium de Motocross Junior Days! Iedereen in het bezit van een KTM of Husqvarna 65cc of 85cc crossmotor kan zich inschrijven voor de jeugdstage dagen onder leiding van BMB jeugdcoach Yves Devlaminck en begeleid door nog andere ervaren lesgevers. Er worden dit jaar 4 stages voorzien te beginnen op donderdag 11 april in Lommel.

Diverse (ex-)WK toppers zullen opnieuw van de partij zijn om hun ervaring en expertise te delen met alle deelnemers.

De stage dagen zijn toegankelijk voor zowel beginnende rijders als meer ervaren rijders. Er zal gewerkt worden met verschillende groepen per niveau.

De deelname is volledig gratis voor de BMB vergunninghouders (sportcompetitie en trainingsvergunningen)! Rijders die een motorcross vergunning hebben in een van de Belgische motorcrossbonden (VJMO/MCLB, JMS/VLM, VMCF, FPCNA & AMPL) kunnen met hun vergunning deelnemen voor een kleine bijdrage van 15 EUR per stage.

Rijders die geen vergunning hebben zullen ook kunnen deelnemen mits het onderschrijven van een BMB trainingsvergunning. Ze krijgen echter de kost ervan volledig gecompenseerd door KTM/Husqvarna waardebonnen. Met deze trainingsvergunning zullen zij bovendien een volledig jaar verzekerd kunnen trainen!

Dit jaar zal het ook mogelijk zijn deze per stagedag te onderschrijven (vergunning 1 manifestatie) maar dit dient vooraf te gebeuren via onze digitale toepassing My FMB-BMB: http://fmb-bmb.magelan.be/

Alle deelnemers die aan de vier stage dagen deelnemen, krijgen bovendien een mooi cadeaupakket van KTM/Husqvarna met waardebonnen, motorolie, enz.

Praktische info:

Data & plaatsen:

 • Donderdag 11 april 2018 (Paasvakantie) : Lommel (info: klik hier)
 • Donderdag 18 juli (Zomervakantie): Lille
 • Donderdag 29 augustus (Zomervakantie): Genk
 • Donderdag 30 oktober (Herfstvakantie): Komen

Start telkens om 10u00 – einde om 18u00 (tenzij anders aangekondigd)

Voor wie?:

 • BMB Vergunninghouders 65cc en jeugd
 • BMB Trainingvergunninghouders Off-road
 • Vergunning houders VJMO/MCLB, JMS/VLM, VMCF, FPCNA & AMPL
 • Niet vergunninghouders (trainingsvergunning 1 manifestatie te onderschrijven)
 • Alle rijders moeten in het bezit zijn van een KTM of Husqvarna machine. Andere merken worden niet toegelaten.
 • Buitenlandse rijders worden enkel toegelaten indien er voldoende plaatsen vrij zijn

Kostprijs:

 • BMB Vergunninghouders 65cc,  jeugd en BMB trainingsvergunninghouders (dag en jaar) : GRATIS! (te onderschrijven via de BMB toepassing (http://fmb-bmb.magelan.be/)
 • Vergunning houders VJMO/MCLB, JMS/VLM, VMCF, FPCNA & AMPL : 15 EUR

De betaling gebeurt ter plaatse bij de BMB afgevaardigde.

Hoe inschrijven?:

Er dient vooraf te worden ingeschreven per stagedag via het elektronisch inschrijvingsformulier voor elke stagedag apart. Voor de stage in Lommel op 11 april, klik hier. De inschrijvingsformulieren voor de andere stagedagen zullen later worden gepubliceeerd.

Je dient je eerst te registreren om toegang te hebben tot het formulier. Als je je vorig jaar al geregistreerd hebt, kan je inloggen met je gegevens van vorig jaar.

Er kan tot 3 dagen voor de stage worden ingeschreven.

Partners

Back to top button