Classic Bike

Bikers’ Classic 2019: officiële aftrap van de voorverkoop !

Over een honderdtal dagen zetten de A-XOC Bikers 'Classics 2019 de oude motorfietsen opnieuw in de schijnwerpers op het mooiste circuit ter wereld, dat van Spa-Francorchamps! Het team van DG Sport doet er alles aan om een zo prestigieus mogelijk programma voor te stellen, met als hoofdthema : 70 jaar Grand Prix Moto !

Zoals gebruikelijk zal er een groot publiek van liefhebbers zijn in de paddocks en rond het circuit om zeker niets van de show te missen!

Goed nieuws: de voorverkoop voor de A-XOC Bikers 'Classics 2019 is nu open. En bij DG Sport weten ze wat een goede deal is, want de Weekend Pass, die ter plaatse te koop is voor de prijs van 50 €, wordt in voorverkoop voorgesteld aan de uitzonderlijke prijs van 30 €! Dat is een besparing van maar liefst 20 € per persoon!

Ter herinnering : de Weekend Pass biedt fans de mogelijkheid om rond het circuit en in de paddocks de sterren te ontmoeten, de verschillende parades van de kampioenen bij te wonen, de show van de 4 Hours of Spa Classic mee te beleven, te kuieren in de Lifestyle Village, op zoek te gaan naar dat zeldzame onderdeel op de beurs, maar ook om door de pitlane te lopen en de machines te ontdekken die aan de basis lagen van de geschiedenis van de motorfiets, en dan hebben we het zelfs nog niet gehad over de sfeer en de decibels op het rockconcert van zaterdagavond!

Afspraak dus op de officiële site van de A-XOC Bikers’ Classics (www.bikersclassics.be), tab Publiek, dan Ticket en Voorverkoop.

See you in Spa !     

 

Partners

Back to top button