Trial

Trial seizoen opent in Warken

Op zondag 24 maart trekken onze trial rijders naar het Groothertogdom Luxemburg voor de eerste wedstrijd van het Belgisch Kampioenschap trial in Warken. Deze wedstrijd wordt in samenwerking met de MUL en Trial club Warken georganiseerd. De administratieve controles zijn voorzien tussen 8u30 en 9u55. De start wordt gegeven om 10 uur. De club heeft 10 secties voorbereid en elke rijder moet 3 ronden afleggen binnen maximaal 6u30. De organisatie vraagt de aandacht van de Belgische rijders voor volgende punten:

  • de weg is afgesloten op zaterdagmiddag 14.00 uur, dus voor rijders die aankomen op zaterdag is parkeren op de weg tussen Warken en Feulen mogelijk. De weg mag niet worden geblokkeerd door voertuigen, een doorgang voor de hulpdiensten moet altijd mogelijk blijven
  • het terrein zal echter zaterdag gesloten zijn, er is geen training mogelijk
  • piloten worden gevraagd om parkeren in de wijk naast het terrein te vermijden, er waren vorig jaar klachten
  • de politie heeft de controles aangekondigd, dus elke motorfiets die niet is ingeschreven of niet voldoet aan de Luxemburgse verkeerswet, mag niet rijden op de openbare weg, BEHALVE op het deel van de weg tussen Warken en Feulen (= gesloten circuit). Piloten die dit niet respecteren, riskeren de inbeslagname van hun motorfiets!
  • Meer info: http://www.fmb-bmb.be/nl/trial_event/trial-de-warken-0

Partners

Back to top button