Belgian Endurance-cross (BEX)

Samenwerking met de Franse bond (FFM)

Op woensdag 13 december vond er een vergadering plaats in de burelen van de Franse bond (FFM) om de samenwerking tussen de BMB en de FFM te bespreken. De BMB was er vertegenwoordigd door haar voorzitter, Olivier Rougraff en secretaris-generaal, Stijn Rentmeesters. Dhr. Marc Parizel, BMB coördinator BEX en Mevr. Josiane Melard (FPCNA) waren eveneens aanwezig gezien diverse BEX en FPCNA wedstrijden in Frankrijk worden ingericht.

De Franse bond was ondermeer vertegenwoordigd door haar voorzitter, Jacques Bolle en algemeen directeur, Sébastien Poirier. Diverse verantwoordelijken van de betrokken Franse regio's waren aanwezig.

In 2018 zullen er opnieuw dankzij het samenwerkingsakkoord tussen de FFM en de BMB verschillende wedstrijden van het Belgische kampioenschap in Noord-Frankrijk plaatsvinden. De BMB rijders die bij hun vergunning de optie BA (Burgerlijke Aansprakelijkheid) onderschrijven moeten ook in 2018 geen Pass circuit van de FFM aankopen om verzekerd te kunnen trainen in Frankrijk.

Partners

Back to top button