Toerisme

Reeds 300 rijders en passagiers ingeschreven op My FMB-BMB

Een week na de lancering van de nieuwe app hebben zich al meer als 300 rijders en passagiers ingeschreven via de app My FMB-BMB.  272 vergunningsaanvragen Motorrijden in de Vrije Tijd, motorcross en training circuit zijn momenteel in behandeling of werden reeds afgeleverd. We werken volop om zo snel mogelijk de vergunningsaanvragen in de andere disciplines te lanceren.

Er wordt ook dagelijks gewerkt om de app verder te verbeteren en je zal dus bij de opstart regelmatig nog een update moeten installeren. Dit gebeurt automatisch maar hierdoor is de opstart van de app iets langzamer waarvoor onze excuses. Het is echter de bedoeling om de app alsmaar te verbeteren en in de toekomst nieuwe mogelijkheden toe te voegen.

Heb je moeilijkheden bij de installatie of je inschrijving, aarzel dan niet een mail te sturen via het contactformulier zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen. We trachten dit ook tijdens de feestdagen zo goed mogelijk op te volgen. We dringen er wel op aan om de gebruikershandleiding goed te lezen, deze biedt meestal al een antwoord op mogelijke vragen.

We begrijpen dat het voor iedereen een beetje wennen is maar we zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe app nu en in de toekomst zowel voor de rijders/passagiers, clubs en officials heel wat voordelen zal bieden.

Is de vergunningsaanvraag voor jouw sportdiscipline nog niet actief, win tijd en download alvast via onderstaande link de medische verklaring en de medische onderzoeksformulieren zodat je al een afspraak met je sportdokter kan maken. Vanaf het ogenblik dat de vergunningsaanvraag wordt geactiveerd, zal je de door de sportdokter getekende medische verklaring in de app kunnen toevoegen en zo je vergunning snel in orde kunnen brengen!

Klik hier voor een overzicht van erkende sportartsen.

Partners

Back to top button