Supermoto

Mettet, het centrum van de supermoto op 29, 30 en 31 juli

Organisator RUMESM zet het circuit Jules Tacheny van Mettet dit weekend in het centrum van de supermoto wereld. Op vrijdag rijden de Belgische en Nederlandse rijders er hun wedstrijd van het Belgisch kampioenschap en de BeNeCup supermoto. Op dit ogenblik hebben er al 135 rijders vooraf ingeschreven via ris-timing.be. De voorinschrijvingen lopen nog tot woensdagmiddag. Op zaterdag en zondag strijden 19 landenteams voor de zege in de Supermoto der Naties. Kortom elke supermoto én motorsportliefhebber moet dit weekend in Mettet zijn niet alleen om deze unieke wedstrijd mee te beleven maar ook om onze 2 Belgische teams aan te moedigen. 

Op vrijdag starten de trainingen om 8 uur en de eerste BK wedstrijd gaat van start om 10u15. Om 15u30 wordt de Superfinale gereden. 

Op zaterdag zijn het de rijders van de Ladies Challenge en Vintage Challenge die het dagprogramma openen met de trainingen om 8u45 gevolgd door de andere nevenreeks, de Junior Challenge om 9u05. Vanaf 10 uur is het dan de beurt aan de rijders van de Supermoto der Naties voor een ganse dag vrije en kwalificatie trainingen. Op zondag wordt het wedstrijdprogramma geopend vanaf 10u10.

Het Belgische team bestaat uit  Romain Kaivers (nr. 25), Kevin Viellevoye (nr. 26) en Nicolas Decaigny (nr. 27) onder leiding van team manager Chriss Franc. Het wordt ook uitkijken naar de prestaties van ons junior team bestaande uit Loucas Capone (nr. 9), Nicolas Vandommele (nr. 50) en Romeo Fiorentino (nr. 51).

Bestel nu je 3 dagen ticket voor 30 EUR (of 55 EUR met camping inbegrepen) via deze link(link is external)

Raadpleeg hierna:

Geef een reactie

Partners

Back to top button