Supermoto

Het Belgisch Kampioenschap Supermoto opent opnieuw in Mettet !

Pak je agenda en noteer: de openingsronde van het Belgisch kampioenschap Supermoto vindt plaats op 09 en 10 maart op het Circuit Jules Tacheny in Mettet, een week na het nationaal kampioenschap rallycross. Het belooft een opwindende aftrap van het seizoen te worden.

De omloop staat garant voor een adembenemend spektakel. De mix van asfalt en gravel zal mens en machine uitdagen van de eerste tot de laatste minuut. De perfecte mix voor een adrenaline weekend voor zowel piloten als toeschouwers.

Een mooi zicht op het circuit? Geen probleem, want je kunt het spektakel bekijken vanaf de natuurlijke hellingen die een panoramisch uitzicht over het circuit bieden.

Het is het zoveelste evenement in het kader van het eeuwfeest van de RUMESM, dat nu zijn tweede jaar ingaat. We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze partners, die ons dagelijks steunen in dit sportieve avontuur, heel hartelijk te bedanken.

Het is het zoveelste evenement in het kader van het 100-jarige bestaan van de club RUMESM, dat nu zijn tweede jaar ingaat. We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze partners, die ons dagelijks steunen in dit sportieve avontuur, heel hartelijk te bedanken

Tot snel op circuit ✌🏻 PS: kom met het hele gezin genieten van de show, met gratis toegang voor kinderen onder de 12 jaar.

Partners

Back to top button