SnelheidToerisme

Belgian Motorcycle Academy: de jonge talenten geselecteerd voor 2022 zijn bekend!

Op 1 december organiseerde de  Belgian Motorcycle Academy stichting een selectiedag om jonge Belgische motortalenten tussen 7 en 17 jaar te identificeren die de school zouden vervoegen voor de 3de seizoen dat in 2022 zal plaatsvinden. Aan het einde van de dag, na verschillende tests en een persoonlijk interview, selecteerde de jury 6 bijzonder begaafde kinderen om zich aan te sluiten bij de Belgian Motorcycle Academy. De helft zal de "speed” -tak vervoegen en de andere helft de "supermoto"-tak, gelanceerd in 2021.

De Belgian Motorcycle Academy opent haar deuren voor 6 veelbelovende talenten
 
Om deel te kunnen nemen aan de selectiedag moest je tussen de 7 en 17 jaar oud zijn, de Belgische nationaliteit hebben, een motor kunnen beheersen, bereid zijn om een door de FMWB afgegeven jaarlicentie te nemen en vanaf 11 jaar oud, een sport-cv kunnen voorleggen.

Zes jongeren vielen op tijdens de selectiedag, niet alleen vanwege hun rijvaardigheid, maar ook vanwege hun motivatie en hun potentieel om de ladder te beklimmen. Ze treden toe tot de Belgian Motorcycle Academy voor het volgende seizoen dat start in maart 2022 en zullen profiteren van professionele coaching om hun vaardigheden en sportieve prestaties te verbeteren.

Ontdek de nieuwe talenten en lees het volledig artikel : klik hier

Partners

Back to top button