Snelheid

Vormingssessie snelheid in Mettet afgelast en vervangen door theoretische sessies

De vormingssessie snelheid op het circuit van Mettet, voorzien op zaterdag 28 maart, diende te worden geannuleerd vanwege de maatregelen tegen het coronavirus.

Voor de ingeschreven rijders of rijders die zich nog niet hadden ingeschreven maar die voldoen aan de voorwaarden om deze vormingssessie te volgen teneinde een vergunning snelheid 2020 te kunnen onderschrijven, zal er vóór de eerste wedstrijd een theoretische sessie worden georganiseerd zodat elke rijder zal kunnen deelnemen aan de wedstrijden in 2020.

Er zal een theoretische sessie voor de Franstalige rijders en een aparte sessie voor de Nederlandstalige rijders worden gepland. De data en plaatsen zullen nog moeten worden vastgelegd in functie van de evolutie van de huidige situatie met betrekking tot het corona virus.

Rijders die het inschrijfgeld voor de vormingssessie in Mettet al hadden betaald, worden na hun deelname aan de theoretische sessie gedeeltelijk terugbetaald. Het inschrijfgeld voor de theoretische vormingssessie bedraagt 50 EUR. Het bedrag van 125 EUR (175 EUR-50 EUR) zal dus worden teruggestort. Voor rijders die niet deelnemen aan deze theoretische vormingssessie, wordt het volledige inschrijfgeld (175 EUR) terugbetaald, maar zij zullen in 2020 geen vergunning snelheid kunnen bekomen.

Alle ingeschreven rijders zullen per e-mail verder worden op de hoogte gebracht en er zal ook een bericht geplaatst worden op de BMB website, Facebook-pagina en-nieuwsbrief.

 

Partners

Back to top button