Belgian Endurance-cross (BEX)

Info en inschrijven voor de BEX in Avesnes-sur-Helpe

Nadat de inschrijvingen voor de openingswedstrijd van het Belgisch Kampioenschap Belgian Endurance-cross (BEX) op 1 mei in Bergen werden gelanceerd, is het nu ook mogelijk in te schrijven voor de tweede manche op 19 mei in het Noord-Franse Avesnes-sur-Helpe. Het betreft een endurance van 2 x 2u45min voor teams met 2 rijders (duo), BEX1 of BEX2.

De rijders die wensen  deel te nemen moeten zich inschrijven via de BMB website (opgelet : geen inschrijvingen Belgische rijders via engagesports.com). De deelname aan het Belgisch Kampioenschap betreft de klassen DUO BEX1 en DUO BEX2 met aparte klassementen. Voor de rijders zonder BMB jaarvergunning, is het VERPLICHT een vergunning 1 manifestatie van de FFM te onderschrijven (link : http://licencesunemanifestation.ffmoto.net/ ) – online tot 72 uren voor de wedstrijd: 60 EUR – ter plaatse de dag van de wedstrijd : supplement van 10 EUR. Opgelet : u dient in het bezit te zijn van een medisch attest om deze vergunning 1 manifestatie te onderschrijven. Het enige geldige document is dat afgeleverd door de FFM. https://pratiquer.ffmoto.org/media/document/licence-annuelle-certificat-medical .

Voor deze BEX wedstrijden georganiseerd door een club aangesloten bij de FFM is het FFM reglement prioritair. Neem kennis van het bijzonder reglement van elke wedstrijd. Het inschrijvingsgeld bedraagt 130 EUR per team (diverse BMB kosten inbegrepen) en moet worden gestort op de rekening van de organisator.

Er worden max 100 teams op het circuit toegelaten. De inschrijvingen worden afgesloten op 9 mei maar zouden voor deze datum vervroegd kunnen worden afgesloten in geval het maximale aantal werd bereikt. In het andere geval zouden inschrijvingen eventueel nog kunnen worden aanvaard ter plaatse mits een supplement van 10 EUR.

Wedstrijdinfo en inschrijvingen:http://www.fmb-bmb.be/nl/event/endurance-de-lavesnois

 

Partners

Back to top button