Trial

Vergunningsaanvragen en info trial seizoen 2019

De vergunningsaanvragen en alle nodige info over het trial seizoen 2019 zijn nu beschikbaar.  Ook in de trial zal vanaf 2019 enkel de vergunning Europe Open kunnen worden aangevraagd voor deelname aan de wedstrijden op de BMB kalender maar ook aan alle trial wedstrijden in het buiteland ingeschreven op de Open kalender van FIM Europe. Bovendien zijn ook de trial vergunninghouders verzekerd op training in België en het buitenland.

Rijders die reeds vorig jaar een vergunning hadden, lanceren de toepassing My FMB-BMB en bevestigen de automatische update om over de laatste versie te beschikken. Kies ‘Inloggen’ en vul je gebruikersnaam (e-mail adres) en het door jou gekozen wachtwoord in. Kies je club, controleer je vooraf ingevulde gegevens en klik op 'Vraag een nieuwe vergunning'.

Als je geen vergunning hebt gehad in 2018, klik je op ‘Nieuwe vergunninghouder’. Als je My FMB-BMB nog niet op je laptop/desktop hebt staan, klik dan hier.

We vragen aan alle rijders om aandachtig de info seizoen 2019 te lezen. Hierin staat belangrijke info over de categorieën/klassen 2019 en de nieuwigheden voor 2019.

Partners

Back to top button