Snelheid

Battle of the lowlands Zolder: extra punten voor de Benecup

Nog meer dan andere jaren zijn de plaatsen op de startgrid van deze Battle of the lowlands editie dit weekend in Zolder gegeerd. Dit seizoen tellen de punten van de Lowlands immers mee voor de BeNeCup. Kom kijken naar de toppers van de lage landen die zich met elkaar meten in deze bloedstollende afvallingsrace!

Wanneer het weekend van 11 en 12 juli nadert, zijn er al 5 van de 10 races verreden in de BeNeCup. Het ideale moment dus om een tussentijdse balans op te maken. En dat is wat deze Battle of the Lowlands keihard doet. Enkel de 5 beste Belgen en de 5 beste Nederlanders in de tussenstand komen hier aan de start om nog meer punten te verzamelen voor hun Belgisch-Nederlands kampioenschap. De selectie is onverbiddelijk, de race zelf nog meer. Want bij elke passage over de start-finishlijn moet de laatste piloot zijn bike aan de kant zetten. Tot de twee overblijvende koplopers in de laatste ronde knokken voor de overwinning. Zij aan zij in de strijd om de snelste man van Circuit Zolder te zijn.

In het zijprogramma van deze afvallingsrace zien we wedstrijden voor het Belgisch en Nederlands Kampioenschap Superbike en Supersport. De liefhebbers van snelheid en motoren worden dit weekend verwacht in het zomerse Zolder. Democratische inkomprijs van slechts 10 EUR!

Meer info: http://www.fmb-bmb.be/nl/race_event/battle-lowlands-0

Partners

Back to top button