Algemeen

De sportkalender 2024 is uit!

Het kalendercomité heeft de BMB sportkalender 2024 opgesteld. De hierna gepubliceerde versie bevat alle Belgische wedstrijden van het Wereldkampioenschap, het Europees kampioenschap, de internationale, Europese en nationale wedstrijden. De wedstrijden van het type regionaal open (vb. Motorcross AMPL, Open Vlaams kampioenschap, enz) zullen weldra worden toegevoegd.

De werkgroep motorcoss komt op 6 december samen om de wedstrijden van het Belgisch kampioenschap vast te leggen in samenwerking met de regionale motorcross bonden. Meer info dus na deze vergadering.

In 2024 organiseert ons land maar liefst 6 WK wedstrijden met naast de wedstrijden van dit jaar ook nog een manche van het WK trial in Comblain-au-Pont. Ook wordt er in 2024 verder samengewerkt met onze buurlanden om in iedere discipline een uitgebreid aanbod van wedstrijden te kunnen aanbieden.

Vergunningen 2024

De sport competitie vergunningen 2024 zullen in de loop van volgende week aangevraagd kunnen worden via My FMB-BMB. Je kan je ondertussen wel al registreren (nieuwe vergunninghouders) of identificeren (inloggen bestaande vergunninghouders) en de medische documenten 2024 afdrukken voor je medische afspraak.

Met de Europe Open sportvergunning kan je deelnemen aan alle wedstrijden opgenomen op de BMB sportkalender en de Open kalender van FIM Europe (vb. ONK, ADAC, …) en ben je individueel verzekerd tijdens je trainingen niet alleen op de circuits in België maar in gans Europe.

Meer info voor het onderschrijven van de BMB sportvergunning: klik hier

Raadpleeg hierna de sportkalender 2024:

Partners

Back to top button