Algemeen

Marvin Vanluchene door de FIM gehuldigd in Liverpool

De 2023 FIM Awards Ceremony werd voor de allereerste keer met succes georganiseerd in het Verenigd Koninkrijk in het centrum van de historische stad Liverpool. Tijdens deze prestigieuze ceremonie op het einde van het seizoen ontvingen de FIM-wereldkampioenen van dit jaar hun gouden medailles onder luid applaus van de leden van de FIM-familie onder leiding van FIM-voorzitter Jorge Viegas.

Er waren zevenhonderd gasten aanwezig om de winnaars van achtenvijftig FIM-wereldtitels in zes verschillende takken van de motorsport – snelheid, motorcross, trial, enduro, off-road rally en track racing – te huldigen. De indrukwekkende locatie in het noordwesten van Engeland zat vol met vertegenwoordigers van alle honderdnegentien nationale federaties die hun waardering toonden samen met motorlegendes, FIM-promotors, FIM-partners en vertegenwoordigers van de wereldwijde motorgemeenschap en -industrie.

Ons land werd er vertegenwoordigd door de wereldkampioen zijspanmotorcross van 2023, Marvin Vanluchene, die op het podium werd vergezeld door zijn Franse passagier, Nicolas Musset.

Foto: FIM + Rik Claeys

Partners

Back to top button