Supermoto

Inschrijvingen supermoto wedstrijden in Mettet en Chimay

De inschrijving voor de eerste wedstrijden van het supermoto seizoen 2023 in Mettet op 11 en 12 maart en in Chimay op 22 en 23 april is geopend.

Zoals voor alle BMB supermoto wedstrijden in 2023 zal de inschrijving gebeuren via https://fmbsupermoto.ris-timing.be/

U klikt op de link in formulier 1 (rijders met een BMB jaarvergunning) en u logt in met dezelfde gegevens die u voor uw vergunningsaanvraag via de My FMB-BMB toepassing (Magelan) heeft gebruikt. De login is altijd uw e-mailadres (gebruikersnaam) en het wachtwoord dat u bij uw inschrijving op My FMB-BMB heeft gekozen. Bent u uw wachtwoord vergeten? Geen probleem, open de My FMB-BMB toepassing op uw PC, klik op ‘Inloggen’ en vervolgens op ‘Codes vergeten? Deze worden u per e-mail toegestuurd.

Zodra u bent ingelogd, zal u merken dat al uw gegevens automatisch zijn ingevuld. U hoeft alleen nog maar uw inschrijving te bevestigen en te betalen via het betalingssysteem.

De inschrijvingen worden uiterlijk dinsdag om 23u59 voor de wedstrijden afgesloten. De elektronische betaling bij de inschrijving via https://fmbsupermoto.ris-timing.be/ bevestigt de inschrijving voor de wedstrijd. Elke rijder die zich niet vooraf heeft ingeschreven en/of wiens inschrijvingsgeld niet voor vrijdagmiddag is betaald, zal zijn inschrijvingsgeld met 20 € verhoogd zien. (inschrijving ter plaatse).

Klik hier voor meer info over de inschrijfprocedure.

Partners

Back to top button