AlgemeenGeen onderdeel van een categorie

Welkom op de vernieuwde BMB website!

De BMB website werd in een volledig  nieuw kleedje gestoken om jullie nog beter op de hoogte te brengen van alle motorsport en motortoerisme nieuws. De menu structuur werd min of meer behouden zodat je snel de weg kan vinden naar de info die je zoekt.

Onder de hoofdmenu vind je de laatste 3 nieuwtjes met daaronder 3 belangrijke knoppen: de link naar de app My FMB-BMB om je vergunning te regelen, de link naar de inschrijvingsformulieren om deel te nemen aan onze wedstrijden en een link naar alle documenten (reglementen, formulieren, lijsten, klassementen, uitslagen…) waarbij je kan filteren op jaartal, discipline en document type.

Uiteraard is een website altijd in beweging en zullen we dagelijks zorgen voor de nodige updates. Een aantal nieuwe functies zullen nog worden toegevoegd maar daarover later meer…

Ook onze wekelijkse nieuwsbrief die op dinsdagochtend verschijnt werd volledig vernieuwd. Heb je nog geen abonnement op de BMB E-Newsletter? Meld je dan snel aan via het formulier rechts onderaan deze pagina.

Uiteraard publiceren we al onze artikels (en meer) op onze Facebook pagina. Als je nog niet tot de 3337 fans behoort, like dan snel onze facebook pagina!

Veel surfplezier!

Partners

Back to top button