Algemeen

22 en 23 april 2023: Belgian Bike Weekend

Omcirkel alvast het weekend van 22 en 23 april 2023 met rood in je agenda, want dan vindt in de Oktoberhallen in Wieze het Belgian Bike Weekend plaats. Een absoluut belevingsweekend voor motorrijders dat boven de doopvont wordt gehouden door onze Vlaamse afdeling, Motorsport Vlaanderen en MotoMedia, de uitgever van onder andere MotorNieuws.be en MotoJournal.be.

Focus op testritten

Zat jij ook likkebaardend te loeren naar het toekomstig lekkers dat op Intermot en EICMA vanonder het doek werd getoverd? Dan hebben we goed nieuws: tijdens het Belgian Bike Weekend brengen de importeurs hun nieuwigheden mee naar Wieze, en jij – ja, jij! – mag die zelf testrijden tijdens een weg – of een adventurerit. Een unieke kans om op één locatie meerdere merken te proberen, de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen, en de knoop door te hakken.

En nog veel méér!

Het Belgian Bike Weekend wordt meer dan alleen maar testritten. Vele nieuwe modellen zullen hier voor het eerst in België te zien zijn, je kan je vergapen aan een heuse freestyle-demo, dromen van een avontuurtje in de Adventure Corner, of een nieuwe outfit voor 2023 shoppen op de accessoire- en kledijstands. Er is zelfs een demozone van MX for Kids waar de allerjongsten onder begeleiding hun eerste stappen in het (offroad) motorrijden kunnen zetten. Maar bovenal wordt ‘t een geweldig sfeervolle tweedaagse, van motorrijders voor motorrijders.

Het Belgian Bike Weekend wordt op 22 en 23 april dé echte start van het nieuwe motorseizoen. Zien we jou daar ook?

Foto: Shutterstock
Tekst: Motorsport Vlaanderen

Geef een reactie

Partners

Back to top button