Enduro

ISDE 2022: Zes dagen enduro vanaf maandag 29 augustus

Maandag 29 augustus wordt de start gegeven van de 96ste editie van de ISDE 2022, de grootste enduro wedstrijd ter wereld en het wereldkampioenschap enduro voor landenteams. Ons land is met 16 piloten sterk vertegenwoordigd in het Zuid-Franse Le Puy-en-Velay met een World Trophy, Junior Trophy en 3 club teams. 

In het Trophy team rekenen we op de ervaring van Erik Willems die momenteel aan de leiding staat van het Europees kampioenschap. Maar ook Dietger Damiaens heeft uiteraard heel wat internationale ervaring met diverse deelnames aan WK evenementen. Tim Louis en Dimitri Vanhoenacker hebben hun talenten al laten zien zowel in de motorcross als enduro. Ons jeugdteam bestaat uit Florian Tichaux, Dante Nijs en Mika Vanderheyden.

De drie Belgische club teams bestaan telkens uit 3 rijders die dus samen het volledige Belgische team vormen onder leiding van team manager Philippe Rorive.

Het Franse team is in eigen land ongetwijfeld de top favoriet op de eindzege maar zal zonder twijfel zware concurrentie krijgen van ondermeer Spanje, Italië, Australië enz.

Je kan de ISDE 2022 live volgen via https://fim-isde.com/ (link is external)

We zullen ook regelmatig een update geven over de prestaties van onze Belgen via deze website en/of onze Facebook pagina!

DE BELGISCH TEAMS:

WORLD TROPHY TEAM

    ERIK  WILLEMS
    DIMITRI  VANHOENACKER
    TIM  LOUIS
    DIETGER  DAMIAENS

JUNIOR TROPHY TEAM

    FLORIAN  TICHOUX
    DANTE  NIJS
    MIKA  VANDERHEYDEN

CLUB TEAM 1
    QUENTIN  VINKEN
    JEREMY  BEBRONNE
    KEVIN  THOMAS

CLUB TEAM 2
    FREDERIC  JOBKENNE
    IVES  VANDONINK
    JOEL  DELSUPEXHE

CLUB TEAM 3
    ARTHUR  SENTE
    JAIMY  VAN DAMME
    CHARLIER NICOLAS

Geef een reactie

Partners

Back to top button