Motorcross

Verplicht vooraf inschrijven voor de motorcross op de Keiheuvel via Moto Inside

Op 14 en 15 augustus staat dé motorcrossklassieker van het jaar op het programma, de Flanders Masters Motocross op de Keiheuvel in Balen. Deze wedstrijd is tevens de vierde wedstrijd van het Belgisch kampioenschap Motorcross solo en quads. Bij de Inters 250 staat momenteel Dieter Vromans aan de leiding voor Brent Aerden en Marnick Lagrou, bij de Inters 500 wordt de stand aangevoerd door Cédric Grobben die slechts een paar puntjes voorsprong heeft op Arno Van Mieghem gevolgd door Jilani Cambre. Op de Keiheuvel zullen zij zich moeten meten tegenover talrijke internationale toppers en GP piloten.

Het volledige (Nederlandse) podium van de MxGP of Flanders in Lommel tekent present op 15 augustus. GP winnaar Brian Bogers, tweede man Calvin Vlaanderen en met Glenn Coldenhoff is ook de laatste man van het podium aanwezig. Van de overige puntenpakkers in Lommel zijn ook clubpiloten Brent Van doninck (9de), Henry Jacobi (10de), Ivo Montecelli (15de), Harri Kullas (20ste), Sven Van der Mierden (22ste) en Petar Petrov van de partij.

In de Mx2 klasse waren we maar wat trots met de eindzege van KMC Mol piloot Jago Geerts. De tweede podiumstek was in handen van Kay de Wolf. Beide rijders zullen aanwezig zijn op de Keiheuvel in Balen. Derde man Tom Vialle was vorig jaar nog winnaar van de Trofee Joel Roelants, maar ontbreekt dit jaar spijtig genoeg. Nog aanwezig uit de Mx2: 5de man Roan Van De Moosdijk, 6de Thibault Benistant en 7de man Liam Everts. Met andere woorden 5 piloten uit de top 10 komen ook naar de zware zandbak van Balen.

Inschrijven verplicht !

Opgelet, om in Balen te kunnen deelnemen MOET er vooraf ingeschreven worden via de Moto-inside app (of website). 

Voor de reeksen op 14 augustus kan dit via deze link(link is external), voor de reeksen op 15 augustus via deze link(link is external).

Raadpleeg alle wedstrijdinfo via volgende link of volg alle nieuws over deze na de GP grootste motorcross wedstrijd van het land op https://www.kmc-mol.be/(link is external)

De tussenstanden van het Belgische kampioenschap van alle klassen vind je hier.

De motorcross op de Keiheuvel, het verplichte jaarlijkse rendez-vous voor alle motorcross liefhebbers! 

Geef een reactie

Partners

Back to top button