SnelheidToerisme

6 Heures Moto Spa op zondag 14 augustus 2022

Nu de tweewielers weer 'trendy' zijn geworden op het circuit van Spa-Francorchamps, zal DG Sport/Jumpy in 2022 haar goede gewoonte verderzetten met de organisatie van een nieuwe editie van de 6 Heures Moto op zondag 14 augustus.

"Een concept dat werkt verander je niet", lacht Florian Jupsin. De 6 Heures Moto is ondertussen een van de tradities die stevig geworteld is in ons land, en dit unieke evenement laat liefhebbers een geweldige tijd beleven op het mooiste circuit ter wereld! Ons evenement wordt vooral gekenmerkt door een geweldige sfeer, zowel voor, tijdens als na de race! »

De wedstrijd verloopt over één dag, een lange ochtendkwalificatie met nadien de race. Op zaterdag 13 augustus 's avonds staat de Parade des 6 Heures opnieuw op het programma, in het centrum van Spa, om het grote publiek te laten genieten van rijders en machines.

“Nadat we vorig jaar genoodzaakt waren om de tweede editie van deze Parade over te slaan om de redenen die we kennen, hebben we goede hoop om deze afspraak met het publiek dit jaar in augustus te kunnen hervatten, vervolgt Florian Jupsin. Het is een voorrecht en de best mogelijke promotie voor het evenement om de 6 Uren-motoren door het hart van de stad te zien rijden en zoveel toeschouwers enkele uren tussen de machines te zien wandelen. »

Bezoek de officiële website www.6heuresmoto.com en de Facebook-pagina (6 Heures Moto Spa-Francorchamps) om niets te missen !

Partners

Back to top button