Supermoto

Goed nieuws voor onze supermoto rijders: vrij trainen in Chimay op 30 mei!

In afwachting van de opstart van de wedstrijden, hebben we alvast positief nieuws voor onze supermoto rijders. Circuit de Chimay heeft immers het initiatief genomen om op zondag 30 mei 2021 een manifestatie vrije trainingen supermoto op poten te zetten. Alle vooraf ingeschreven deelnemers zullen 4 sessies van 20 minuten kunnen rijden. Er worden 5 verschillende groepen van maximum 25 rijders voorzien, slow, medium, fast, mini en quads.

Alle rijders in het bezit van een BMB sportcompetitie vergunning supermoto 2021 of een BMB trainingsvergunning (off-road of circuit) 2021 worden uitgenodigd om aan deze trainingen deel te nemen. Rijders zonder vergunning kunnen ook deelnemen mits het onderschrijven van een BMB vergunning 1 manifestatie Vrije Trainingen geldig voor dit evenement. Alle vergunningen moeten vooraf worden geregeld via de PC toepassing My FMB-BMB (Magelan).

Vooraf inschrijven is verplicht via onderstaand inschrijvingsformulier gepubliceerd op de BMB website.

Elke deelnemer mag maximum vergezeld zijn van 2 begeleiders. Uiteraard zijn ook de andere Covid19-maatregelen van kracht: mondmasker verplichting, sociale afstand bewaren, handen regelmatig ontsmetten, enz. Alle deelnemers zullen na hun inschrijving het Bijzonder Reglement ontvangen met zowel de sportieve, technische als Covid19 regels. De eerste sessie start om 9 uur en het programma wordt afgesloten om 17u40. 

Deze manifestatie Vrije Trainingen werd ingeschreven op de BMB sportkalender wat betekent dat de nodige veiligheidsmaatregelen conform de bijlage manifestaties vrije trainingen (addendum reglement supermoto 2021) van toepassing zijn. 

Opgelet, er zullen tijdens deze trainingen bij wijze van test geluidscontroles worden uitgevoerd om na te gaan of alle motorfietsen voldoen aan de nieuwe 112 dba limiet! Deze training is dan ook een ideale voorbereiding van het supermoto sportseizoen 2021!

We wensen al onze supermoto rijders een leuke vrije trainingsdag toe op het mooie circuit van Chimay!

 

 

Partners

Back to top button