Elektronisch inschrijven voor deelname aan de wedstrijden

 Ga direct naar: de lijst van lopende inschrijvingen via BMB website

 ⇒Ga direct naar de lopende inschrijvingen enduro via RIS-timing.be

Ga direct naar de lopende inschrijvingen supermoto via RIS-timing.be

 

Alles wat je moet weten om je via de BMB website in te schrijven voor deelname aan de wedstrijden/stages

Voor diverse wedstrijden ingeschreven op de BMB kalender dient er vooraf te worden ingeschreven via een elektronisch inschrijvingsformulier gepubliceerd op deze website. Dit is het geval voor alle Belgian Endurance-cross en trial wedstrijden, de snelheid/classic bike wedstrijden in samenwerking met een buitenlandse organisator en eventuele nevenreeksen in het programma van een WK/EK Motorcross. Ook voor de Motocross junior days is er een elektronische voorinschrijving.

De inschrijvingsprocedure verloopt volledig elektronisch via de BMB website en staat los van het programma My FMB-BMB (Magelan) dat momenteel enkel wordt gebruikt voor de vergunningsaanvragen.  Je gebruikersnaam en wachtwoord is dus niet dezelfde als deze voor het My FMB-BMB programma. We raden echter wel aan je account gegevens voor de BMB website aan te passen zodat deze dezelfde zijn als deze van de My FMB-BMB toepassing (zie verder).

Voor de wedstrijden enduro en supermoto verlopen de inschrijvingen via www.ris-timing.be

Noot: voor de wedstrijden waar de inschrijvingen niet via de BMB website verlopen, kan je via de kalender doorklikken op de wedstrijdlink voor alle info.

Inschrijvingsformulieren

Je kan het inschrijvingsformulier voor de wedstrijd waaraan je wil deelnemen openen via de kalender menu en de desbetreffende wedstrijd link (je hebt dan ook toegang tot de alle wedstrijdinfo) of via onderstaande link met de lijst van de alle nog geopende inschrijvingen (volgens datum van publicatie, te filteren volgens discipline).

Wanneer je op de link van het inschrijvingsformulier klikt zal je gevraagd worden om in te loggen of te registreren. Wanneer je je voor de eerste keer inschrijft, klik je op registreren en vul je de gevraagde gegevens in (tip: kies als gebruikersnaam je e-mail adres en als wachtwoord hetzelfde als dat van je My FMB-BMB account).  Je ontvangt dan na enkele ogenblikken een e-mail met een activatielink naar je profielgegevens.  Eens je registratie is voltooid en je ingelogd bent, ga je terug naar het desbetreffende inschrijvingsformulier en kan je je inschrijven.  Wanneer je je voor een nieuwe wedstrijd inschrijft en/of al een account hebt, klik je gewoon op inloggen en vul je het formulier verder  aan.

Je dient de diverse velden aan te vullen en het formulier in te dienen (knop onderaan). Tenslotte dien je het inschrijvingsgeld te storten op de op het formulier vermelde bankrekening.

De organisator zal je inschrijving bevestigen vanaf ontvangst van de betaling door het vakje ‘betaald’ aan te kruisen op het inschrijvingsformulier dat de rijder zal kunnen raadplegen. Op dat moment zal je tevens een automatische e-mail ontvangen met de bevestiging dat je inschrijving volledig in orde is.

Je account beheren

Rijders zullen hun BMB gebruikersaccount kunnen beheren via de menu ‘user account’ bovenaan (na te zijn ingelogd). Zij kunnen sommige velden (adres, geboortedatum, enz) aanvullen en wijzigen om te vermijden deze gegevens steeds opnieuw te moeten invoeren wanneer zij zich inschrijven voor een wedstrijd. Je kan ook je gebruikersnaam en wachtwoord aanpassen aan deze die je voor de My FMB-BMB toepassing gebruikt.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op Log in en vervolgens op Nieuw wachtwoord aanvragen. Vul je e-mail adres in en je ontvangt via e-mail een nieuwe activatielink om je account opnieuw te configureren.

Vergunning 1 manifestatie

Je hebt geen BMB jaarvergunning noch een Europese/internationale vergunning (starttoelating) van een andere bond, regel dan je vergunning 1 manifestatie vooraf. Klik hier voor meer info.

 

Lijst geopende inschrijvingen