Enduro

Deelnemen aan de Internationale Zes Dagen Enduro 2021 in Italië

De 95ste editie van de Six Days International Enduro vindt plaats van 30 augustus tot 4 september 2021 rondom de Italiaanse stad Rivanazzano Terme (in de provincie Alessandria (ongeveer op 1000 km van Brussel). Er is een rechtstreekse Ryanair vlucht tussen Charleroi en Turijn.

Zoals het FIM reglement vereist, moeten de verschillende nationale bonden in het begin van het jaar de voorlopige inschrijvingsaanvragen indienen samen met de betaling van een voorschot van 25% van het inschrijfgeld.

Om de best mogelijke structuur op poten te kunnen zetten moeten de vergunninghouders die aan deze wedstrijd willen deelnemen,  hun aanvraag voor 15 maart 2021 indienen bij Philippe Rorive (mail: phil .rorive @ me.com – Gsm: 0032475850118) of Philippe Borguet (mail: borguet philippe@gmail.com – Gsm: 0032496284045). Je kan deelnemen als lid van het Trophy team, het Junior Team (onder de 23 jaar) of clubteam.

Nadien zal je gevraagd worden een waarborg van een nog te bepalen bedrag te betalen. Deze waarborg zal uiteraard worden terugbetaald in geval van je kandidatuur niet zou worden aanvaard of als je om een of andere reden niet zou kunnen deelnemen. Dit moet dan wel worden gemeld binnen de door de FIM vastgestelde termijnen.

Gelieve het onderstaande charter, van toepassing voor alle deelnemers, aandachtig te lezen.

Wil je graag meehelpen bij het verzorgen van de nodige assistentie, laat ons dit dan ook weten!

Hierbij alvast enkele eerste inlichtingen:

De wedstrijd vindt plaats tussen de Curone-vallei (Piemonte) in de provincie Alessandria en de Staffora-vallei (Lombardije) in de provincie Di Pavia. De paddock en het centrum van het evenement bevinden zich in Rivanazzano Terme, een niet meer gebruikte luchthaven op slechts 4 km van Voghera.

Dag 1 / dag 2: de ‘zout weg’ in het Apennijnen gebergte.
Deze dag rij je over een parkoers van 210 km in 1 enkele ronde inclusief 6 speciale etappes en 5 tijdcontroles.

Dag 3: de ‘zout weg’ in het Apennijnen gebergte.
Deze dag rij je over een parkoers van 190 km in 1 enkele ronde inclusief 6 speciale etappes en 5 tijdcontroles.

Dag 4 / dag 5: de weg naar Piemonte.
Deze dag rij je over een parkoers van 210 km in 1 enkele ronde inclusief 6 speciale etappes en 6 tijdcontroles.

Dag 6: Traditionele motorcrossfinale op het Ottobiano Motorsport Circuit, 40 km van Rivanazzano Terme.

Partners

Back to top button