Enduro

Regel je vergunning enduro en/of BEX 2021!

De BMB werkgroep enduro heeft de voorbereidingen van het seizoen 2021 afgerond en de vergunningsaanvragen enduro 2021 kunnen dan ook reeds aangevraagd worden via de My FMB-BMB PC toepassing. De categorie Prestige werd geschrapt. De Prestige rijders 2020 zullen een vergunning kunnen aanvragen in de categorie Inters E1 of Inters E2. De Beloften voor jongeren tussen 18 en maximum 23 jaar zullen kunnen kiezen uit de klasse Beloften 125cc (125cc 2-takt) of Beloften Open.

De inschrijvingen voor de enduro wedstrijden in België zullen vanaf het seizoen 2021 verlopen via http://www.ris-timing.be/fmb/enduro.php (nog onder constructie). De BMB vergunninghouders zullen kunnen inloggen met dezelfde account als deze van de My FMB-BMB (Magelan) licentie toepassing. De betalingen zullen elektronisch verlopen en er zal kunnen worden ingeschreven tot de woensdagnacht voor elke wedstrijd. Een ander voordeel is dat er een mogelijkheid wordt voorzien om te kiezen met welke andere rijders je in dezelfde minuut wil starten (uitgezonderd de 12 eerste van het BK klassement die in principe starten volgens de stand van het kampioenschap).

Als er meer dan 10 wedstrijden voor het Belgisch kampioenschap enduro zullen plaatsvinden, zal het slechtse resultaat van elke rijder worden geschrapt voor de opstelling van het BK klassement.

Ook de vergunning BEX (Belgian Endurance-cross) kan al worden aangevraagd. Sinds dit jaar is het verplicht om een aparte BEX jaarvergunning te onderschrijven om aan deze endurance-cross wedstrijden deel te nemen. je kan deze voordelig combineren met je enduro jaarvergunning. Nadat je je enduro vergunning in de toepassing hebt geregeld, ga je nog niet over tot de betaling maar kies je een nieuwe BEX vergunning.

Raadpleeg hierna:

– Info seizoen enduro 2021

– Vergunningsaanvraag 

 

Partners

Back to top button