Motorcross

Schrijf je nu in voor de volgende Motorcross Junior Days stage in Genk

De tweede stagedag van de Motocross Junior Days 2020 vindt plaats op donderdag 27 augustus op de Horenbergdam in Genk. Uiteraard kunnen we opnieuw rekenen op de ondersteuning van KTM en Husqvarna Belgium. Iedereen in het bezit van een KTM of Husqvarna 65cc of 85cc crossmotor kan deelnemen. De stage staat onder leiding van BMB jeugdcoach Yves Devlaminck die zal geassisteerd worden door andere ervaren lesgevers waaronder een aantal bekende motorcrossers.

De stage dagen zijn toegankelijk voor zowel beginnende rijders als meer ervaren rijders. Er zal gewerkt worden met verschillende groepen per niveau.

Om alles corona proof te laten verlopen is vooraf inschrijven verplicht en zal elke deelnemer door maximum 2 assistenten mogen worden vergezeld. De naam en het GSM nummer van deelnemer en assistenten zullen op het inschrijvingsformulier moeten worden ingevuld. Alle ingeschreven rijders/ouders zullen een paar dagen voor de stage alle info ontvangen, ook de specifieke corona maatregelen op dat ogenblik van toepassing in Genk. 

De deelname is gratis voor BMB vergunninghouders (competitie en trainingsvergunningen). Rijders die geen BMB (motorcross of training off-road), geen JMS/VLM, geen VJMO/MCLB (trainingsvergunning 2020) of FPCNA jaarvergunning hebben zijn verplicht een BMB vergunning 1 manifestatie voor de stage Motorcross in Genk te onderschrijven via My FMB-BMB tegen uiterlijk 20 augustus! Alle info: klik hier

Regel je inschrijving voor de stagedag in Genk via volgende link: https://fmb-bmb.be/nl/mx_event/motocross-junior-days-5

Je dient je eerst te registreren om toegang te hebben tot het formulier. Als je je al geregistreerd hebt, kan je inloggen met dezelfde gegevens als vorige keer.

Opgelet, de inschrijvingen worden op 15 augustus  afgesloten!!

 

Partners

Back to top button