Algemeen

Travel in France: de onmisbare workshop voor al je groepsreizen en individuele reizen naar Frankrijk

Op 17 september vindt de volgende editie van de workshop Travel in France plaats, een onmisbaar evenement voor reisorganisatoren en motorclubs die een uitstap naar Frankrijk plannen. Deze workshop is een heus minisalon rond Frankrijk en een uniek evenement op de Belgische markt na de gezondheidscrisis. Op deze niet te missen workshop ontmoet je zo’n 30-tal professionelen uit de Franse toerismesector. De workshop wordt voorafgegaan door een interactieve presentatie van de partners die speciaal voor de gelegenheid aanwezig zijn, en geleid door een bekende Belg. De presentatie zal de hygiënemaatregelen overlopen, alle nieuwigheden onthullen die je klanten in 2021 in Frankrijk kunnen ontdekken en ze zal bovendien ook ideeën bieden rond ecologisch, duurzaam en vernieuwend toerisme.

Afspraak op 17 september in Antwerpen om onze Franse partners te ontmoeten die hun originele adressen, atypische plekken, activiteiten en nieuwigheden uit de doeken doen.

Jouw gezondheid is belangrijk voor ons. Daarom zal dit tweeledige evenement (dagsessie of avondsessie naar keuze) naargelang de geldende maatregelen fysiek of virtueel georganiseerd worden

Praktische informatie

Datum: Donderdag 17 september 2020

Programma

  • 10h00 : Ontvangst
  • 11h00 : Presentatie
  • 12h30 – 16h30 : Networking lunch & Workshop

Pauze

  • 18h – 22h : Networking workshop en walking dinner

Adres: Koningin Elisabethzaal, naast het station Antwerpen-Centraal
Konigin Astridplein 26 – 2018 Antwerpen

Meer info en inschrijvingen: https://www.rendezvousenfrance.be/event-van-het-moment/

Deze advertorial is van de organisatie Atout-France – www.atout-france.fr

Partners

Back to top button