Algemeen

Trial in Pittem, Zijspannen in Assen en E-bike in Mettet afgelast

De huidige crisis noodzaakt ons opnieuw een aantal afgelastingen te moeten aankondigen. De grootste trial wedstrijd in Vlaanderen voorzien op 23 augustus in de Kleigroeve van Pittem-Egem, die dit jaar voor de eerste keer zou tellen voor het Belgisch Kampioenschap, zal spijtig genoeg niet kunnen plaatsvinden. KAMCE Torhout liet echter wel weten dat deze wedstrijd in 2021 opnieuw op de BMB kalender zal verschijnen, wellicht eind augustus. 

Ook de E-bike wedstrijd georganiseerd in het kader van Bihr Bikersland op 24 mei in Mettet werd, net zoals het volledige programma van het Bikersland festval, afgelast. Maar er werd ook hier al een nieuwe datum vastgelegd. In 2021 zal Bihr Bikersland plaatsvinden op 8 en 9 mei. De openingswedstrijd van de nieuwe BMB E-bike challenge is nu voorzien op zaterdag 27 juni in sportpark De Schorre van Oostende.

Tenslotte werd ook de manche van het Belgisch kampioenschap snelheid zijspannen voorzien op 23 en 24 mei op het TT circuit in Assen afgelast. In Nederland zijn trouwens alle wedstrijden tot 1 juni afgelast.

Raadpleeg hierna:

Partners

Back to top button