Motorcross

Deelnemen aan de support zijspan klasse tijdens de GP in Gooik

Ter gelegenheid van het WK motorcross zijspannen te Gooik op 31/08 & 01/09 wordt er ook startgelegenheid geboden aan de nevenklasse nationalen zijspannen. Nationale zijspanteams van andere bonden kunnen mits vooraf in te schrijven deelnemen in de support race sidecars voorzien op het programma van 31/08 & 01/09 met hun vergunning/ afvaardiging (VLM/MCLB) of met een vergunning 1 manifestatie. Ook buitenlanders kunnen deelnemen met een Europese/internationale vergunning van hun federatie.

De inschrijvingen verlopen via het inschrijfformulier gepubliceerd op de BMB website. Klik hier. Opgelet er is een formulier voor de BMB vergunninghouders en een voor niet-BMB vergunninghouders (VLM, MCLB, buitenlandse vergunninghouders, dagvergunninghouders).

Voor deze wedstrijd dienen alle piloten zich vooraf in te schrijven en het inschrijvingsgeld te betalen op rekening van AMC Dworp. Reknr: BE81 2930 4547 0524. Het inschrijvingsgeld bedraagt 20 € voor BMB piloten, 25 € voor niet BMB piloten.(zie art.14.1 van het BMB reglement motorcross).

De vergunningen 1 manifestatie kunnen vooraf worden aangevraagd via de digitale toepassing my FMB-BMB: http://fmb-bmb.magelan.be/

Voor teams die een vergunning 1 manifestatie onderschrijven, wordt er één daglicentie per team terug betaald, bij aanmelding in het secretariaat op de omloop tijdens het wedstrijdweekend. De helft van deze dagvergunning wordt gedragen door AMC Dworp, de andere helft door www.sidecarcross.be. Inschrijvingsgeld is door iedere deelnemer te betalen waarvoor hij een inkombandje krijgt.

Deelname aan de wedstrijd is pas officieel na inschrijving en betaling.

Er wordt een prijzenpot (10 prijzen) voorzien voor de eindstand van de wedstrijd. 150€, 125€, 100€, 80€, 70€, 60€, 50€, 40€, 30€, 25€

Huldiging: de eerste drie uit de eindstand worden gehuldigd op het podium na de tweede reeks van de GP sidecars.

Wedstrijdinfo: https://fmb-bmb.be/nl/mx_event/side-car-world-championship-0

Partners

Back to top button