Motorcross

Voorbeschouwing motorcross Molenbeersel op 4 en 5 mei

Op 4 en 5 mei is het Belgisch Kampioenschap Motorcross solo én zijspannen te gast in Molenbeersel bij de VLM/JMS club MC De Grensduivels. Het betreft de openingswedstrijd van het Belgisch Kampioenschap Motorcross Zijspannen.

In Molenbeersel zullen de Grensduivels onder leiding van Dhr. Vanhove een spectaculaire omloop aanbieden, dit tot tevredenheid van zowel piloot als toeschouwer.

Zaterdag is er niet alleen het jeugd gebeuren, maar ook de oldtimers zijn present met ook mogelijkheid tot deelname van quads. Buiten het BK gebeuren zijn er ook VLM kampioenschapsproeven voor de beloften, juniors open, inters 250, inters 500 en zijspannen.

Het rennerspark is beschikbaar op vrijdag vanaf 15:00 uur. Wegens de beperkte ruimte van het rennerspark, kan er niet worden afgespannen. 

Zaterdagavond zal er vanaf 19:00 uur in de feesttent een grote BBQ georganiseerd worden. Enkel in voorverkoop, reservatie kan gebeuren via :

Vanhove 0476 095464 of Verstraeten 0496 056226 of via e-mail: degrensduivels@hotmail.com

Raadpleeg het volledige wedstrijdprogramma via volgende link:http://www.fmb-bmb.be/nl/mx_event/bk-cb-motocross-solo-sidecars

 

 

Locatie : Vlasbrei – Grootbeersel

 

Partners

Back to top button