Enduro

Vergunningsaanvragen en info enduro seizoen 2019

Na de motorcross kunnen nu ook de vergunningen enduro 2019 worden aangevraagd via de software toepassing My FMB-BMB. Vanaf 2019 zal er enkel een Europe Open vergunning worden uitgegeven die de nationale vergunning vervangt. Hierdoor zullen alle rijders kunnen deelnemen aan wedstrijden ingeschreven op de BMB kalender en de FIM Europe Open kalender.

Alle BMB vergunninghouders Enduro zijn individueel verzekerd (persoonlijke ongevallenverzekering) :

  • voor hun deelname aan wedstrijden ingeschreven op de BMB kalender  (in België en in het buitenland)
  • voor hun deelname aan wedstrijden in het buitenland ingeschreven op de Open kalender van FIM Europe (website www.fim-europe.com – rubriek sport – Enduro – open calendar)
  • voor hun deelname aan vrije trainingen in België en in het buitenland

Rijders die reeds vorig jaar een vergunning hadden, lanceren de toepassing My FMB-BMB en bevestigen de automatische update om over de laatste versie te beschikken. Kies ‘Inloggen’ en vul je gebruikersnaam (e-mail adres) en het door jou gekozen wachtwoord in. Kies je club, controleer je vooraf ingevulde gegevens en klik op 'Vraag een nieuwe vergunning'.

Als je geen vergunning hebt gehad in 2018, klik je op ‘Nieuwe vergunninghouder’. Als je My FMB-BMB nog niet op je laptop/desktop hebt staan, klik dan hier.

We vragen aan alle rijders om aandachtig de info seizoen 2019 te lezen. Hierin staat belangrijke info over de categorieën/klassen 2019, de koersnummers en de nieuwigheden voor 2019.

Partners

Back to top button