Motorcross

Vergunningsaanvragen en info motorcross seizoen 2019

De motorcross vergunningen 2019 kunnen vanaf nu worden aangevraagd via de software toepassing 'my FMB-BMB'. De vergunningsaanvragen van de andere disciplines zullen in de komende dagen worden gelanceerd.

Vanaf 2019 zal je met een BMB 'Europe Open' motorcross vergunning kunnen deelnemen aan:

  •           alle motorcross wedstrijden ingeschreven op de BMB kalender
  •           alle motorcross wedstrijden ingeschreven op de Europese kalender (Open kalender van FIM Europe) zoals vb. ONK/ADAC/…
  •           alle motorcross wedstrijden van de VLM/JMS federatie (www.vlmcross.be)

Bovendien ben je individueel verzekerd voor trainingen op alle Motorcross circuits in Europa. Je kan ook de optie BA verzekering onderschrijven zodat je in Frankrijk kan gaan trainen zonder FFM licentie.

Rijders die reeds vorig jaar een vergunning hadden, lanceren de toepassing My FMB-BMB en bevestigen de automatische update om over de laatste versie te beschikken. Kies ‘Inloggen’ en vul je gebruikersnaam (e-mail adres) en het door jou gekozen wachtwoord in. Kies je club, controleer je vooraf ingevulde gegevens en klik op 'Vraag een nieuwe vergunning'.

Als je geen vergunning hebt gehad in 2018, klik je op ‘Nieuwe vergunninghouder’. Als je My FMB-BMB nog niet op je laptop/desktop hebt staan, klik dan hier.

We vragen aan alle rijders om aandachtig de info seizoen 2019 te lezen. Hierin staat belangrijke info over de categorieën/klassen 2019, de koersnummers (belangrijke wijzingen in 2019), de samenwerking met de andere motorcrossbonden en de nieuwigheden voor 2019.

Raadpleeg:

Veel succes!

 

Partners

Back to top button