Motorcross

Sidecarcross of Nations Live thuis te volgen

Dat de WK wedstrijden in de solo-klassen thuis live te volgen zijn, is ondertussen de normaalste zaak van de wereld geworden. Sedert vorig jaar beweegt er op media-vlak nu ook iets in de zijspancross klasse, waarin de Belgen de afgelopen tien jaren, maar liefst vijf wereldtitels wisten te behalen.  De Tsjechische firma WSC, officiële FIM mediapartner,  die opereert via de website www.fimsidecarcross.com, draait op elke Grand Prix mooie wedstrijd reportages die de dagen erna te bekijken zijn via internet,  en op televisie via motorsports.tv. 

Voor de Sidecarcross of Nations (22 en 23 sept. Slägelse – DK) wordt de lat nog hoger gelegd.  Op beide dagen (zaterdag vanaf 13.30 , en zondag vanaf 10.00) worden de wedstrijden voor quads en zijspannen live uitgezonden, voorzien van deskundig commentaar en interviews, voor, na en tussen de wedstrijden door.  Twee dagen live top motorsport dus, bij u thuis in de huiskamer, voor slechts 24,99 €. Of als u slechts één dag wilt kijken, raakt u binnen voor 15,99 €.  Via de website www.sidecarcross.be zijn overigens drie gratis toegangscodes te winnen.

Alle info over de Sidecarcross of Nations, waarin de Belgische equipe met wereldkampioen  M. Vanluchene, A. Dierckens en D. Sanders mee tot de favorieten wordt gerekend en over de live uitzendingen kunt u terug vinden op  www.fimsidecarcross.com en www.sqmxon.live  
 

Partners

Back to top button